30/05/2017

2017 Festes de maig a Badalona, els de Sant Roc també hi som

IMG 20170513 WA0004

Festes que s’inicien el dia de Sant Jordi en que mostra a menuts i grans el que és tradició i cultura.

Desplega la seva força a  la festa de la Fira d’artesania, en que la plaça, espai de trobada i de convivència, s’engalana amb les seves millors parades per fer una mostra d’artesania tradicional i viva que treballa per no extingir-se i de les parades d’Entitats i organitzacions que volen comunicar la seva tasca. Mentre  sona la música  i  mostra la cultura amb majúscules amb castellers, gegants, dansaires que des de la Índia, Menorca o Equador mostren els seus millors balls. Màgia total la de mags i la de cares somrients i contentes de veure i viure que el món és ric i generós.

Sortim del barri i participem en la plantada del dimoni, altres a la cremada que convida a cremar mals somnis, prejudicis… però és també la festa que convida a l’aventura dels focs, de la música, de les guspires que voleien per a tothom.

El Correfoc infantil, amb la Cuca és també espai de participació i de sentir que es forma part d’aquesta ciutat.

La Cursa del dimoni que per primera vegada  convida a córrer per la solidaritat, acompanyats de runners responsables de Laboratoris Menarini.

Moltes altres activitats es van desgranant al llarg del mes al barri: xerrades, exposicions… i finalment festa gran de final de festes de ciutat.

Sant Roc barri obert que participa i alhora ofereix les seves millors gales i espais  a aquells que saben fer ciutat, trepitjar carrers i places i miren confiats als ulls dels seus veïns i veïnes, convençuts que sols junts es possible una Badalona orgullosa del seu present.

30 de maig de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: