20/05/2019

A les festes de Sant Roc… tot s’hi val!

SANTROCK0

Mentre les veïns i les veïnes siguin el centre; mentre la plaça sigui el punt de trobada… a les festes de Sant Roc TOT S’HI VAL!

Per això hem tingut una setmana de bogeria. La gent que passeja per la plaça Roja no s’ho acabava de creure.

Si passejaves dijous a la tarda, et trobaves un grup de gent teixint. Teixint? Sí, és La bufanda de la iaia, la iniciativa de la Fundació Amics de la gent gran que, aquest cop, i de la mà de l’Ateneu, s’ha fet a la plaça Roja: tres carpes, unes tauletes i els bancs han estat prou infraestructura per concentrar gairebé 60 persones unides per la llana, i la solidaritat de teixir per donar suport a la gent gran.

Si passejaves per la plaça Roja dissabte al matí, un munt de criatures, més de 120, passaven per les diferents parades de jocs i tallers: el Dia infantil! Els infants arribaven a jugar a la plaça després d’un cercavila pels carrers del barri, despertant infants i famílies al son dels Batubaroa, gràcies a la Fundació La Roda. Aquest any, la vida saludable ha estat la temàtica del Dia infantil: aprendre a rentar bé les dents o la piràmide dels aliments fent punteria, fer exercici, descobrir com és d’important dormir bé… els monitors de l’Esplai Chanut i de l’Ateneu (Esplai Borinot, Aula oberta, Centre obert infantil i Joves, Aula oberta, Ludoteca i Ateneu al carrer) no han parat en tot el matí fent que els nanos s’ho passessin d’allò més bé.

I si era diumenge que passejaves per la plaça 6 hores de rock! Sis hores que només un xàfec ha aconseguit interrompre per una estona. Sant Rock and roll, una iniciativa de veïns del barri amb el suport de l’Ateneu ha envaït la plaça Roja de música; rockers vinguts d’arreu i veïns i veïnes han gaudit amb les cançons de Pipeline Rock sound, Tocho, Via crucis, La Banda i N.T.N. Una nova iniciativa de festes que de ben segur ha vingut per quedar-se.

I així acaba una setmana on realment, tot s’hi val: teixir, jugar o escoltar música. Les festes són el batec dels barris… i Sant Roc batega ben fort!

20 de maig de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: