13/02/2023

Aprendre a menjar bé, una de les tasques del Sociosanitari

2023 sociosanitari 0

Si has passejat per l’Ateneu aquests dies, t’has pogut trobar alguna escola del territori o algun grup de l’Ateneu visitant l’exposició de la Diputació de Barcelona que ens ha acompanyat al Saló durant el mes de gener “Menja bé, tu hi guanyes!”. Un punt de partida per la reflexió sobre com ens alimentem en el nostre dia a dia, i com podem fer-ho de manera més saludable.

Si has tingut sort, potser en algun moment has passat a prop de la cuina i t’ha arribat l’oloreta d’una bona recepta en creació. L’altre dia vam enxampar a les mares de l’Espai familiar Elna fent mandonguilles amb anacards, acompanyades pel Javi López d’@oidococina. Quina pinta!

2023 sociosanitari 8

Mentrestant, els més petits aprofitaven l’hora de l’esmorzar per descobrir les taronges. Una fruita de temporada deliciosa!

I si has vingut alguna tarda, potser t’has trobat al grup de Prejoves i els Grans del COI, fent receptes de berenars saludables, com unes delicioses làmines de poma amb fruits secs i coco ratllat, o un innovador sushi de plàtan i fruits secs amb xocolata negra 90%. Alternatives saludables, diferents i divertides de preparar!

El foment d’hàbits saludables a través de l’alimentació és un dels objectius transversals del projecte Sociosanitari que, petits i grans de l’Ateneu, incorporen en el seu dia a dia. A més a més afavoreix la formació en temes de salut a través d’exposicions i xerrades, gràcies al treball en xarxa amb el CAP Sant Roc i l’Ajuntament de Badalona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: