26/03/2022

Apropa cultura, una porta a la inclusió

2022 apropa 0

La xarxa inclusiva de programadors culturals Apropa cultura obre les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya, sota el lema: L’accés a la cultura és un dret, dignifica la persona i normalitza la seva inclusió plena a la societat. 

Ja fa molts anys que l’Ateneu gaudeix d’aquest projecte i gràcies a la implicació de programadors culturals, institucions i mecenes, infants,joves i adults de Sant Roc hem pogut gaudir d’espectacles teatrals o de música i visites a museus i edificis històrics. Amb una gestió ben senzilla i uns preus molt econòmics (de vegades gratuït) anem a L’Auditori a escoltar la Banda municipal de Barcelona, gaudim d’exposicions al Caixafòrum,al Museu de la música o al MNAC, passegem pel Park Güell o visitem la Sagrada família. Una proposta de valor incalculable que ens permet tenir accés a activitats culturals de molta qualitat.

El nostre agraïment sincer a tota la gent que fa possible aquest projecte, que realment apropa la cultura als veïns i veïnes de totes les edats del barri de Sant Roc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: