13/11/2015

Arpilleres en marxa

Aquesta setmana les arpilleres han estat presents a la vida de l’Ateneu.

Dilluns 9/11/2015 va començar el nou taller “Retalls d’història a Sant Roc”. La proposta s’emmarca dins la celebració dels 50 anys del barri i té com a objectiu plasmar en arpillera les experiències de vida a Sant Roc de les dones participants. Tot just comença el recorregut… hi ha molta vida per explicar, el que resultarà complicat serà escollir quin moment volem cosir!!!

Si us animeu a explicar la vostra història, ens tornarem a trobar el dilluns 23 de novembre a les 17.30 h.

Barri


Dimarts 10/11/2015 vam passar el matí muntant l’exposició Sant Roc, un barri divers, a l’edifici C de la Universitat de Vic; una nova col·laboració amb la facultat d’educació d’aquesta universitat per apropar la realitat dels barris a l’àmbit de la docència.

Muntatge


 I dimecres 11/11/2015 la furgoneta de l’Ateneu s’emplenà amb arpilleristes amb moltes ganes d’explicar als alumnes de la universitat la seva experiència amb les arpilleres. La sala Mercè Torrents va acollir alumnes de diferents cursos d’educació social que van descobrir la força de les arpilleres a través de les paraules de l’Anita, la Manoli i l’Antonia. Arpilleres que ajuden a compartir i a cohesionar; arpilleres que donen veu a qui no la té; arpilleres que empoderen les dones, que transformen; arpilleres que fan prendre consciència i conviden a la reivindicació.

Xerrada

Després de la xerrada, una visita guiada a l’exposició va apropar els alumnes i professors al nostre barri; les puntades de les arpilleres descriuen la diversitat cultural, les festes, les tradicions que des de fa 50 anys omplen de vida el barri de Sant Roc.

Visita-guiada

 >>Veure més informació d’arpilleres a http://forumarpilleres.blogspot.com.es/

13 de novembre de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: