La meva casa, la Meca i la medina

Aquesta és casa meva de Pakistan, a Islamabad. La darrera vegada que vaig estar a casa meva va ser fa 6 mesos. No hi puc anar més sovint perquè el bitllet per viatjar al Pakistan és molt car.

Jo estic bé aquí, el meu marit té feina, els meus nens van a escola i jo treballo a la nostra botiga d’alimentació. No vull estar sola al Pakistan, prefereixo estar tota la família junta. Ara només anem al Pakistan de vacances.

La Meca és a Aràbia Saudita i he anat dos cops. La primera vegada vaig anar amb els meus pares i tota la família, la segona vegada vaig anar el 1996 amb el meu marit quan el meu fill gran era petit. Quan hi anem resem molt, estem 40 dies i resem les cinc vegades al dia. Són com unes vacances.

La Meca és molt bonica i va molta gent de molts països. Per a un musulmà és un orgull poder-hi anar. A la meva família gairebé tothom ha pogut visitar-la.

A mi m’agradaria que els meus fills i filla anessin a conèixer la Meca i la medina, volem anar-hi tota la família junta, però des d’Espanya és molt car el viatge.

Arpillera ambaixadora