23/10/2016

Concert de tardor

Ahir dissabte 22 d’octubre els cantaires del Cor de l’Ateneu van cantar a un lloc molt especial: la Cripta de la Parròquia del Pilar. Gràcies als nostres amfitrions, la coral Estel, molts de nosaltres vam conèixer un edifici que volia emular la Basílica del Pilar de Zaragoza. Aquest projecte tan ambiciós va quedar reduït a la cripta, d’ahir les seves grans dimensions, que ens va acollir per tornar a compartir,  amb  altres corals, un concert.

La  XVI ena edició del concert de tardor, organitzada per la coral Estel de la Parròquia del Pilar de Barcelona, ha replegat, conjuntament amb ells, la coral Sant Josep Oriol i el Cor de l’Ateneu Sant Roc.

Va ser una vesprada molt agradable que va començar a les 19.30 h amb un repertori espiritual, va passar pels nostres Nocturns de Mozart, fins a composicions més modernes. Al final tres cants comuns van unificar les veus dels tres cors i el brindis O Companys, alcem els vasos  va ser el colofó perfecte per gaudir de la música en bona companyia.

Moltes gràcies als organitzadors i a aquells que ens segueixen, incondicionalment, al primer concert d’aquest nou curs. Així mateix, desitgem  que els nous cantaires, que ahir es van estrenar, hagin  experimental l’emoció de la música, el desig de compartir-la i la motivació per continuar endavant.

Benvinguts a tots i totes!

T’encantarà, disfrutaràs els propers concerts!

23 d’octubre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: