06/04/2019

Cosint la disrupció

COI5

Març ha estat un mes molt intens pel grup d’arpilleres de l’Ateneu. L’exposició Dones disruptives. Arpilleres en acció, ha rebut moltes visites de grups, alumnes de centres educatius, amics i coneguts… però sobretot ha estat “viscuda” pels diferents projectes de l’Ateneu. Des dels més petits del Centre obert infantil fins els grups de dones del matí, passant per l’Aula oberta i els joves. Tothom ha volgut passejar per l’exposició, descobrir vides de dones ben interessants, llegir històries i compartir una estona de costura amb les arpilleristes de l’Ateneu.

En cada grup, la dinàmica ha estat similar. Previ al taller s’havia fet la visita a l’exposició i, per grups o individualment, s’escollia una arpillera que habia impactat més. El taller començava comentant les arpilleres escollides i aprenent la base de com fer un nino d’arpillera. I a partir d’aquí… la creativitat de cadascú ha fet néixer un munt de ninos que s’han anat incorporant a poc a poc a l’exposició, enriquint la feina del grup d’arpilleres i donant sentit a l’objectiu de l’exposició: provocar la reflexió i la interacció.

Han estat setmanes molt mogudes: avui dones al matí i infants a la tarda; demà els joves; demà passat un altre grup de dones… però el sentiment que ens deixen aquests dies és de satisfacció per la feina feta i descobrir que les arpilleres han entrat al cor de molts infants, joves i adults. Aquesta llavor plantada en els tallers de ben segur donarà fruits molt aviat…

6 d’abril de 2019

2 respostes a “Cosint la disrupció”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: