27/04/2022

Diada de Sant Jordi al barri i al centre de la ciutat

Dins dels objectius globals de l’Ateneu de fer arribar el nostre missatge d’inclusió i cohesió social a més persones, ens vam animar, per primer cop, a participar en la Fira de Sant Jordi al centre de la nostra ciutat.

Aquesta idea ja ens rondava des del 2019, però amb les restriccions que hem tingut, no ho hem pogut realitzar fins aquest any. Tot i el temps tan variable i extrem que vam tenir, ha estat una experiència molt enriquidora. Ha servit perquè moltes persones de l’Ateneu, setmanes abans, treballéssim per equips pensant idees, preparant els productes que després s’han venut a la fira, i muntant la parada i estant-hi presents el dia 23 d’abril.

El mateix dia també va ser un conjunt d’il·lusió i energia, on vam poder portar al centre de Badalona molt dels nostres principis com poden ser el treball en equip en preparar material o la creativitat cultural fent diferents tipus de materials i tallers: roses, fundes, punts de llibres, xapes, tallers de henna i molts més. 

A més, és important destacar la cooperació entre projectes i els seus participants (Consell dels infants i adolescents, Centre obert Joves, voluntariat, Formació de dones Laila, Espai familiar Elna, Esplai Borinot…) fent palès el seu compromís vers l’Ateneu.

Aquesta diada ha estat una gran oportunitat per ressaltar la nostra feina, donar-nos a conèixer a aquells que s’acostaven a la parada i comptar amb la col·laboració dels participants de diferents projectes que no es van voler perdre aquest dia.

La conclusió final i el feedback obtingut per moltes de les persones que ens van visitar va ser molt positiu, així que esperem poder repetir aquesta experiència al centre de Badalona i a poc a poc, poder donar a conèixer la nostra feina a tota la ciutat.

Us deixem aquest vídeo de BDN Televisió de Badalona i unes imatges dels tallers i activitats entorn de la diada de Sant Jordi, viscuda tant al barri com a la ciutat!

Sant Jordi al barri als informatius de BDN Televisió de Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: