01/02/2019

Diari de Badalona · Sant Roc inaugura una nova exposició de dones arpilleres

DiarideBDN

Badalona, del 25/01 al 31/01/2019

arpilleresDISRUPTIVES2

Amb l’objectiu de donar un bon exemple a les generacions

Novament el grup d’arpilleres de l’Ateneu sant Roc sorpren amb el treball fet durant el passat any 2019. Aquesta vegada, el tema escollit és la dona. Per centrar el tema de l’exposició, la historiadora Susanna Soler ha estat encarregada de realitzar una magnífia introducció mostrant la incorporació de les dones en el món de l’esport. En aquest àmbit, els avenços han anat sempre lligats a dones disruptives que s’han enfrontat a un món d’homes amb la valentia i la tenacitat.

Després d’aquesta mirada, les arpilleristes de Sant Roc van explicar, en primer lloc la distribució i organització de l’exposició per àmbits i després, breument cada participant ha exposat la seva arpillera i com ha quedat impactada per la vida d’aquestes dones disruptives, que amb aquesta mostra han investigat sobre aspectes com l’apoderament, els drets civils, la formació i l’aprenentatge, el cos de la dona, la igualtat i l’equilibri, entre altres.

La Fundació Ateneu Sant Roc, situada al carrer Càceres, 34, convida a dedicar una estona a contemplar aquestes obres i descobrir vides de dones increïbles que poden ser un bon exemple per a futures generacions d’homes i dones disruptives a la recerca d’una societat millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: