18/11/2013

El Cor de l’Ateneu a la Sagrera

El Cor de l’Ateneu actualment són quasi 40 cantaires amb moltes ganes de compartir un treball seriós però ple d’humor i rialles cada dimecres a les 20.15 h.

Avui s’han aplegat a la Parròquia de Crist Rei de la Sagrera per a participar en el concert de Festa Major del barri. L’acte el va començar  la nostra coral amb un recull d’obres popularitzades al cinema, un combinat de petits talls de pel·lícules amb la interpretació d’algunes melodies ben conegudes, que van estrenar a les darreres festes de primavera.

La coral El Sagrer ens va interpretar cançons populars de diferents catautors: Cantares, L’estaca… I per últim la Coral Bell Ressò de la Parróquia ens va cantar un repertori de cançons religioses.

La directora del Cor de l’Ateneu, Marta Giralt ha mostrat la seva satisfacció: “…em vaig quedar amb bona sensació… Ha estat una experiència molt a mida… Crec que ha estat fins avui la sortida més compromesa que hem tingut i crec que hem resolt força bé… hem pogut emmarcar el nostre treball entre la satisfacció i l’estímul. Tot plegat… el fruit d’allò que teixim cada dimecres, entre tots i amb igual nivell de compromís per part de tots.”

18 de novembre de 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: