06/11/2020

El modelatge del fang, una tècnica que ens uneix a la terra

Quan passes per la sala de fang, en ple taller, trobaràs gent amb les mans tacades i humides, concentrades en el seu projecte personal, picant amb força, construint a partir de l’observació o fent un treball de precisió, tot plegat en un espai que respira molta energia positiva.
L’experimentació amb aquest material és bàsica pel desenvolupament dels sentits i per endinsar-se en el modelatge de manera lúdica. Una tècnica màgica que ens apropa al passat més ancestral, que estimula la percepció tridimensional i que desperta els millors somriures en veure les peces acabades de sortir del forn.
Mireu què n’opinen les protagonistes!

ShanShan:

“Podem fer la forma com vulguem i és la part més creativa, al principi tenia una idea de com pintar la peça però finalment he decidit fer-la diferent, es pot improvisar!”

Ainhoa:

“M’agrada dissenyar i acabar amb una peça que m’emporto a casa o també la puc deixar a l’Ateneu de mostra perquè altres nens aprenguin.”

Hina:

“A l’Ateneu és la primera vegada que faig ceràmica, m’agrada treballar amb un material que no coneixia!

Clara:

“A l’espai de ceràmica es genera un clima de treball molt maco, l’ambient es relaxa i cadascú segueix el seu procés creatiu, no tenim pressa, el resultat final no és l’objectiu del taller.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: