30/09/2018

Ens agrada l’Esplai Borinot!!!

esplai3

Ja fa quinze dies que l’equip de monitors de l’Esplai Borinot ocupa els espais de l’Ateneu els divendres a la tarda: cal preparar les activitats, programar sortides. Fer inscripcions, trucar a les famílies despistades… Un equip de voluntaris joves, amb moltes ganes de retrobar els infants; creatius i divertits, que busquen en cada activitat fer grup, crear vincles amb els nanos, transmetre els valors que molts van aprendre a l’esplai. Un equip de monitors que dona continuïtat a la tasca educativa de l’Esplai Borinot fundat ara fa 46 anys, QUARANTA-SIS.

I els infants ja porten un mes entrant a les tardes a l’Ateneu… quan comença l’Esplai?  L’Ahmed i la Bríyid, el Manuel i l’Amina… infants com el Fali i el Cortés, el Manolillo i la Ino que fa 40 anys entrava al Centro social amb la mateixa pregunta… cuando empieza el Esplai?

Nens, nenes i monitors han canviat durant aquests anys, però a l’Esplai Borinot l’infant segueix sent el protagonista a qui ensenyen, de forma activa i participativa, a créixer com a persona de forma global i integral no només durant les activitats que fan a l’Ateneu sinó també quan se situa o experimenta en altres marcs més formals que el temps lleure: la família, l’escola, els amics… el món.

30 de setembre de 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: