17/09/2019

Erre que erre contra la crisi climàtica

17/9/2019

Extinction or Rebellion, Fridays for Future o Greta Thunberg entre molts altres, són referents que han posat la crisi climàtica a les primeres planes dels mitjans de comunicació.

Des de l’Ateneu, el projecte de Medi ambient fa més de 15 anys que intenta fer un canvi en diferents línies (ecologia, consum, aigua, energia…), engegant diverses campanyes i facilitant aquest treball a tots els projectes de l’Ateneu, sempre amb un punt de vista transversal.

Divendres passat el grup de medi ambient es va reunir amb els educadors i educadores dels projectes de l’Ateneu per reflexionar a través d’un vídeo, on les generacions més joves plantegen que potser cal que ens moguem i actuem (rebel·lió o extinció!).

https://youtu.be/JOi8Tq1mKm4

Després d’intercanviar algunes impressions del vídeo, la conversa es va centrar a discutir què s’havia fet a l’Ateneu i què es podia fer sobre reciclatge, divulgació, estalvi energètic…

Anotades totes les idees, ara toca plantejar nous reptes des de cada projecte:

  • Com vol treballar per contribuir a la reversió de l’escalfament global?
  • Quins objectius vol assolir?
  • Què està a les nostres mans?

Comencem el curs posant-nos-hi de valent, proactius en la cura del medi ambient i en la lluita contra aquesta crisi climàtica.

17 de setembre de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: