15/02/2016

1r Concurs de truites

Una activitat que no volem deixar passar sense més. El dijous, 11 de febrer els nens i nenes del Centre obert infantil vam aprofitar per acomiadar-nos del Carnestoltes organitzant el primer concurs de truites familiar!

Amb molta il·lusió i ganes, cadascuna de les famílies van elaborar la seva millor recepta de truita i la van presentar al concurs. No us podeu ni imaginar l’olor que feia el saló de l’Ateneu… Olor de patates, ceba, carbassons, pebrots, pernil i formatge, salsitxes… però sobretot s’olorava l’amor amb que les famílies havien cuinat aquestes truites!

Vam comptar amb un jurat de categoria amb molts anys d’experiència als fogons… i és que la Teo, la Manoli i l’Antonio, que són part de l’equip de voluntaris que preparen els berenars de l’Ateneu, juntament amb la representació de tres infants, van ser els encarregats de fer la degustació i la valoració de les truites presentades al concurs.

Finalment es van lliurar premis a les categories de: “millor presentació”, “ingredients més originals”, i “el millor sabor”, i per suposat es va lliurar un obsequi a totes les famílies participants.

Realment va ser un plaer poder gaudir d’aquesta activitat amb les famílies i els infants, vam fer molt de caliu i tothom va quedar molt content, així que esperem que aquest sigui el primer de molts concursos de truites!

15 de febrer de 2016

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias