29/01/2018

Assemblea de socis: Compartir el 2017

L’Assemblea de socis és el moment de reunir tota la gent que col·labora econòmicament amb l’Ateneu per tal de rendir comptes del que ha estat l’any, fer memòria dels projectes i presentar les perspectives de futur.

Aquest any, després d’un llarg dia de pluges i malgrat els carrers enfangats, més de 40 socis ens vam trobar al saló de l’Ateneu. En menys d’una hora es va anar explicant el que ha suposat el 2017 i com encarem el nou any.

Després de l’acollida de l’Anna Vicente i el Juanje Guerrero, la Pilar López va destacar El Millor de 2017 de cada projecte: des dels petits del Servei d’educació infantil a la Dinamització sociocultural, passant pels infants, joves, dones… Un petit apunt de l’any  que es va completar amb l’extracte de la memòria que es va entregar als assistents.

La Marisol Vergès ens va fer un resum de l’economia de l’any, destacant el tancament final en positiu dels números després d’uns mesos d’incertesa econòmica. I també el pressupost 2018 amb perspectives de manteniment de totes les despeses.

I el Salva Figuerola ens va explicar detalladament com ha anat el final d’any amb la Campanya SOS Fundació Ateneu Sant Roc. Començant pels origens del dèficit i la suspensió del conveni de Generalitat per la situació política, el treball del gabinet de crisi que va plantejar la campanya, i els resultats fins ara, amb el creixement en nombre de socis, noves empreses i fundacions i el suport incondicional de tota la gent implicada.

El piscolabis final ens va donar per comentar, compartir noves idees i gaudir del resultat de la feina feta entre tots i totes.

TU TAMBÉ POTS FER-TE SOCI/A: https://fundacioateneusantroc.org/fes-te-soci/

29 de gener de 2018

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias