15/10/2018

Aula oberta, comença la creativitat

El projecte Aula Oberta comença el curs amb moltes ganes. El dimecres 3 d’octubre ens hem trobat amb les famílies i infants per passar una tarda diferent. Hem jugat tots junts jocs de coneixença que no només ens han servit per recordar els noms i edats dels nostres amics i amigues, sinó també per conèixer els noms dels pares, mares i germans d’aquests.

L’Aula oberta intenta donar resposta a la manca de recursos expressius i comunicatius en la llengua catalana. Aconseguir perdre la por a no saber-se comunicar, o a no ser escoltat, essent el respecte i la confiança la base de les relacions dins i fora del grup, proporcionant un ambient de participació no segregador. Nens i nenes s’impliquen en activitats que ells mateixos porten a terme amb el suport de l’equip educador que treballa a partir d’unes primeres propostes i forma grups d’infants atenent als seus interessos.

Enguany les educadores s’han proposat fer més propera la relació amb les famílies i per aquest motiu hem compartit aquesta estona, a més de fer una petita visita guiada pels locals de l’Ateneu i descobrir espais on els seus fills els han explicat les activitats que hi han realitzat o hi realitzaran: fang, a “coros” que és el nostre nou lloc de trobada o el saló on hi hem celebrat el tió i tallers d’expressió entre altres activitats.

Esperem que aquesta benvinguda hagi fet sentir a les famílies més partícips d’aquest espai que també és seu i en el que hi compartirem, de ben segur, molts més moments!

15 d’octubre de 2018

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias