19/02/2023

Carnestoltes 2023, de nou disbauxa i xerinola

2023carnestoltes13

El barri fa olor de colors, alegria i xerinola, és la setmana més boja de l’any: Carnaval 2023!
Aquest any les mascaretes quirúrgiques han quedat enrere i hem recuperat les màscares de colors fetes pels diferents projectes de l’Ateneu.

Des dels grans fins als més xics han seguit les ordres de la reina Carnestoltes i han celebrat la festa amb ganes i il·lusió.

La Ludoteca ha tornat a obrir les portes i les disfresses, varetes, vestits i complements han tornat a lluir amb els infants fent volar la seva imaginació.

Com marca la tradició, dijous gras es menja truita i els infants del COI han anat a berenar al riu on han compartit jocs i rialles, i també els joves, el Club dels dijous i Boixets…

És una setmana divertida, plena de color i activitat. Tot acaba com bé comença, i divendres de Carnaval s’ha celebrat amb una gran festa a la Plaça Roja organitzada per les entitats de la Taula del lleure del territori (Casal dels infants, Fundació Carles Blanch, Fundació Pere Closa i Ateneu Sant Roc). Infants, adolescents i joves han gaudit dels jocs tradicionals, esportius i gegants, amb música i disbauxa, sota l’atenta i còmplice mirada dels adults.

La Reina Carnestoltes ens ha permès treure el cantó més esbojarrat de cadascú de nosaltres i compartir-lo!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias