15/12/2016

Construïm joguines pels nostres fills

Durant tot el 1r trimestre les mares de l’Espai familiar Elna hem realitzat un taller de creació de joguines i jocs pels nostres fills i filles.

Després d’haver treballat com a centre d’interès “el Joc infantil”, la seva importància, les seves etapes, el seu desenvolupament… vam acabar fabricant una joguina per regalar als nostres infants.
Cada mare va escollir la joguina que creia més adient pel seu fill i vam buscar per internet algun model, el material necessari (intentant que la major part del material fos amb coses reciclades) i com elaborar-ho.

La Maria va escollir fer un Mr. Potato amb feltre pel seu fill Mohammed. La Nazia va fer una caixa d’ampolles sensorials per la seva filla Maryam. La Saima i la Marta van fer un tambor amb els pots de la llet en pols reciclats, per la Irfa i per la Adriana. I finalment, la Grace i la Saray van construir un elefant-encerta anelles per la Ruth i el Juan.

Tant les mares com els infants han quedat encantats amb els resultats, i elles mateixes han demanat continuar aquest taller per poder fer altres joguines. La idea és continuar la creació durant aquest trimestre, però també descobrir, entre totes, objectes quotidians que tenim a casa i podem fer servir com a joguina (les agulles d’estendre roba, els tuppers de plàstic, els rotllos dels tovallons de paper…).

“Els infants necessiten espai i temps per jugar. Jugar no és un luxe, és una necessitat”

Kai Redfield Jamison

15 de desembre de 2016

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias