08/05/2014

“El musical” del Grup de Teatre de Joves

El Grup de Teatre de Joves des de fa 4 anys es reuneix un cop a la setmana per a assajar els guions creats per ells mateixos. En un principi érem un grup de 8 joves i ara ja som 17. Tots plegats i amb l’ajuda de dos educadors decideixen el tema, l’argument, els personatges, la banda sonora, el vestuari, l’escenografia i, tot el què cal per a presentar amb molta originalitat i il·lusió les seves obres.

Tot comença a principi de curs, en setembre, amb una pluja d’idees en què tots proposen possibles arguments per la futura obra. Posteriorment, amb l’ajuda dels educadors, comencen a fer improvisacions relacionades amb els temes proposats fins que decideixen entre tots el tema de la nostra obra.

Fins ara, sempre s’ha realitzat 2 obres amb diferents joves, ja que era complicat crear un guió que agradés a tots els integrants del grup. Però, aquest any ens hem proposat un gran repte: crear una obra en què poguéssim actuar tots junts! I si ja no ho teníem prou, hem decidit fer un musical!!!!!!!! Per això, alguns joves del grup de teatre vam anar a veure “Mama Mía”, un musical realitzat per un grup amateur en el Centre Cultural de Badalona.

Així doncs, des de fa 6 mesos estem creant, assajant, escrivint i, sobretot, gaudint junts d’una gran obra “El musical” que s’estrenarà en la primera setmana de juny en la IV Setmana de l’Art i la Creativitat. De moment estem acabant de crear les últimes escenes i coreografies amb moltes ganes i il·lusió, i esperem poder presentar una obra a l’alçada de les nostres expectatives.

18 de maig de 2014

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias