30/04/2014

Els guardians del Centre obert inicien les Festes de maig amb els diables de Badalona

Els més petits del Centre obert, els Guardians, han vist per primera vegada una actuació de diables. Ahir, vam anar al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3 a passar una tarda de la més emocionant i agradable. Primer vam visitar una exposició de dimonis fets per diferents grups escolars, després vam escoltar un contacontes sobre les Festes de Maig seguit d’un agradable berenar acompanyat de jocs en la gespa de l’Escorxador i, per últim, alguns membres dels Diables de Badalona van prendre el relleu en la tarda amb molt de foc i pólvora.

Pels menuts Guardians era la primera vegada que veien els diables en acció i, per això, els educadors ens hem emocionats en veure l’alegria que desprenien dels seus somriures quan observaven atentament les espurnes que salpicaven el terra de l’Escorxador. Mentre els diables ballaven al mig del foc els nens i nenes expressaven els seus sentiments de sorpresa amb frases com: “…señu, estos diablos són de verdad?”, “…mira como van vestidos para que no se quemen (…) tienen cola de diablo!”.

Així que després de l’experiència d’avui ens falta seguir amb tot allò que ens ofereix les Festes de Maig: aquest diumenge participarem en 32ª Fira d’Artesania amb les treballs manuals en fusta que vam estar fent aquests últims mesos, la setmana vinent anirem a visitar el dimoni i… seguirem gaudint de les Festes!

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias