24/07/2020

Estiu 2020 · Ciutat i Natura… vivim l’estiu!

ESTIU2020 4

Una setmana molt intensa i diferent a altres estius de l’Ateneu. Mentre l’equip de monitors preparava les colònies a Sant Pau, s’acabaven d’ultimar les activitats del 2n torn de Casal. Uns enmig de la natura i d’altres al barri. Gaudint tots del #DretAlLleure.

Al Casal tornem a decorar les nostres gorres, fer jocs d’aigua, visitar el Museu Blau o a ser pirates del Museu Marìtim. Aquest torn, vint infants compartiran tres setmanes d’activitats a la ciutat, coneixent l’entorn i fent nous amics.


I a Sant Pau de Segúries, trenta infants amb els seus monitors descobreixen l’entorn del Ripollès amb sortides de natura, gimcanes, jocs, piscina… i la història de les exploradores de l’Agència Arkiris. Unes colònies diferents, sense intercanvis de grups, amb distàncies, fent servir la mascareta en alguns moments…

Passejar per la Via Romana de Capsacosta, pujar al Balandrau, descobrir noves rutes fins al Puig Sacreu. Passejades nocturnes fins a la font de l’Arç, veure per primer cop una cuca de llum o una salamandra. Experiències increïbles que ens apropen a la natura i ens ajuden a estimar una mica més el nostre món.

Les exploradores i els exploradors de Sant Pau aposten pels #Divendrespelfutur i es comprometen a tenir cura del nostre planeta!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias