02/08/2020

Estiu 2020 • Enfilar el final

ESTIU2020 5

Enfilem el final de les activitats d’estiu, d’un estiu estrany, carregat d’incerteses, de dubtes i on el dia a dia ha marcat les pautes del nostre treball.

Cert, també, que les ganes d’oferir el millor han esperonat l’esperit de tothom. El compromís amb els nens i joves, la consciència del seu dret a l’oci, el fet de valorar els mesos viscuts i la difícil situació del barri  ha marcat amb valentia  la ruta a seguir.

Casals i colònies, no segons els nostres desitjos però marcades per les normatives, que han permès experimentar i seguir aprenent.

Ciutat i muntanya, dos àmbits per respondre, per oferir aquest espai de lleure educatiu, carregat de jocs, d’aigua, de riures, de caminades, de música, manualitats, intrigues i bon menjar. Nous hàbits de cura i salut que marquen pautes i aturades per pensar a cuidar-nos i cuidar dels altres.

A la vegada els amics, la convivència, el fet de tornar a compartir temps i espais ha fet que la placidesa i la confiança quedin com a bon pòsit en cadascun dels nens, joves i monitors.

Som conscients més que mai, que la cohesió social la fem a poc a poquet, minut a minut, que la coneixença i el fet de saber gaudir són elements bàsics d’aquesta xarxa tan subtil i delicada que és la convivència. Mireu les fotos que mostren pinzellades de la riquesa viscuda.

Tota la feina feta ens fa valorar que valia la pena tot l’esforç realitzat. La confiança de les famílies en l’Ateneu, els somriures i feina dels monitors, el suport de persones i entitats que han fet possible aquest estiu 2020, així com l’acollida, bon tracte  i cura de la Cèlia, el Gerard i la Paula de la casa de colònies, tot plegat ens mou a donar les gràcies.

Totes aquestes baules han estat fonamentals  per l’èxit i ens carrega d’energia pels nous reptes que ens plantejarà el nou curs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias