07/08/2020

Estiu 2020 • Il·lusió i exemple

ESTIU2020 6b

Avui arribem a la 6a setmana de Casals d’estiu de l’Ateneu, i aquí s’acaben també les activitats d’aquest estiu tan diferent!

Durant els darrers dies, 20 infants plens d’il·lusió han fet nous amics, conegut nous espais i fet activitats divertides per poder deixar enrere aquells mesos de dur confinament!

Per a la majoria d’ells ha estat la primera vegada que feien un casal d’estiu i les monitores ens hem esforçat al màxim per deixar-los el rècord d’un estiu increïble, ple de moments divertits, emocionants, màgics…

Per nosaltres ha estat un plaer veure les cares d’alegria i d’il·lusió d’aquests infants, davant de cada activitat proposada! Han gaudit molt del Museu marítim i del Museu de la ciència, dels jocs d’aigua, de la platja, del parc de Can Zam i el del laberint d’Horta, de les estones de jocs de taula, del taller de circ…

I també els volem donar les gràcies per assumir, sense cap queixa, el fet de portar la mascareta gairebé tot el matí, haver de rentar-nos les mans molt sovint… en definitiva, assumir la nova realitat que ens ha tocat viure, sempre amb un somriure. Són un exemple pels adults!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias