02/08/2021

Estiu 2021 · Compartir i créixer junts

ESTIU2021 5

El temps passa volant quan gaudeixes de bona companyia. I les Colònies 2021 han passat en un plis.

Des del 17 de juliol que vam arribar a la casa els monitors per preparar les colònies, fins a l’1 d’agost que ens hem acomiadat del segon grup, han passat un munt d’històries, anècdotes, naixement d’amistats, retrobament amb vells amics…

Infants, adolescents i joves, monitores i monitors, esdevenim una petita família. Despertem junts al so de la música; esmorzem, dinem, berenem i sopem junts, amb àpats que ens agraden molt i d’altres que no tant; juguem a cartes, fem polseres, pintem o muntem un puzle; decorem samarretes, ens banyem a la piscina o caminem per la muntanya.

I tot ho fem junts; si estem feliços riem junts, si a un no li surt una cosa, la resta li dona un cop de mà. Una família que dona suport en tot moment i ens ajuda a créixer i a ser feliços.

Les Colònies 2021 han estat una nova oportunitat. I volem agrair a tots els que les han fet possibles: els col·laboradors econòmics que finançant l’activitat, les famílies que confien en l’Ateneu i ens “deixen” els seus fills, els monitors i monitores que dediquen hores a preparar, a estar amb els infants, a vetllar perquè tot funcioni i els infants, adolescents i joves que han fet molt fàcil el funcionament de tot plegat.

Tornem de Colònies, però el record d’aquests dies romandrà als nostres cors per sempre perquè…
“Que boniques són aquestes colònies!”


composició colònies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias