28/05/2021

L’habitatge a Sant Roc

capsules formatives 1

Fem un cop d’ull…

Fem un cop d’ull… és un espai impulsat pel projecte transversal Formació i voluntariat de la Fundació Ateneu Sant Roc. Consta de petites càpsules formatives amb material per reflexionar, i entendre un xic més la realitat del nostre entorn: què està passant?, per què?, causes i conseqüències… i, a la vegada, que ens ajudi a cercar eines per treballar dia a dia contra les injustícies i a favor de les persones.

Inaugurem aquest espai formatiu amb un tema punyent i de greu emergència social com és el de l’habitatge.

…a l’habitatge a Sant Roc


La pobresa s’està agreujant exponencialment i afecta a moltes famílies del barri de Sant Roc. En els últims anys estem vivint diàriament un munt de desnonaments.

La pèrdua de l’habitatge és un greu problema per a totes les persones, malgrat que encara és més difícil quan qui la pateix és un infant o una dona amb família al seu càrrec.


Objectius

  • Donar a conèixer la situació de l’habitatge a Sant Roc.
  • Analitzar les causes dels desnonaments.
  • Valorar les conseqüències de la pèrdua de l’habitatge.
  • Conèixer de primera mà les greus situacions de vulnerabilitat al barri.

Continguts

3 vídeos explicatius de la situació actual a càrrec de Carles Sagués i Enric Marín i 2 vídeos amb els testimonis de l’Eugenia i la Naoual.

Col·laboradors

Carles Segués, mestre, activista social i sindical, exregidor de l’Ajuntament de Badalona, fundador de la Plataforma Sant Roc som Badalona i actualment lluitador a peu de carrer contra els desnonaments i a favor d’un habitatge digne per a tothom.

Enric Marín, extreballador de banca, activista social de fa molts anys i molts espais. Actualment membre de la Plataforma Sant Roc som Badalona i pal de paller de la lluita al barri a favor d’un habitatge digne per a tothom, en contra dels desnonaments.

capsules vivenda1
capsules vivenda2
capsules vivenda3
capsules vivenda4
capsules vivenda5

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias