11/01/2023

“Jo també m’he de cuidar”

2023elna mares 3

Aquest curs, a l’Espai familiar Elna ens hem proposat fer activitats per cuidar els nostres nadons, com el bany, la relaxació, els massatges… i també fer activitats per cuidar-nos a nosaltres mateixes.

De vegades comentem que no tenim temps per cuidar-nos, i és que se’ns fa molt difícil trobar un moment per a nosaltres! Així que hem creat un petit espai els divendres al matí.

A principi de curs ens vam preguntar quines coses ens agradaria fer i que no podem fer normalment perquè estem massa ocupades. Van sortir moltíssimes idees, i al final vam votar i vam decidir fer-ne cinc. Així que hem tingut cinc divendres ben diferents, amb activitats molt motivadores que ens han fet sortir amb una altra cara. 

Un dia de cinema. Teníem moltes ganes de veure una pel·lícula, menjar crispetes i passar una estona de lleure juntes! 

Dues sessions de bellesa, una centrant-nos en les mans, amb decoració de henna i manicura, i una altra de cura de la cara, amb mascaretes de fang, cremes…

Un altre divendres hem anat de pícnic a la muntanya, a desconnectar de la ciutat i sentir altres aires.

I per últim, a comprar plantes per a l’hort perquè ens venia de gust anar a fer una volta per Barcelona i veure els colors de flors i plantes. 

Tot ho hem fet acompanyades dels nadons i ho hem gaudit junts. Ha estat molt enriquidor! Hem descobert la importància de permetre’ns aquests moments i dir “jo també m’he de cuidar” per a poder tenir una millor cura dels altres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias