21/05/2017

Música, colors i jocs per tenir cura del món

A les 9.30 h l’Ateneu ja era una anar i venir de monitors acabant de preparar material. Carreguem furgoneta i ens distribuïm les tasques del matí: un grup per muntar les activitats de la plaça, la resta, al cercavila. I així comença el Dia infantil!

El grup FESTIMBAL, amb la seva música, potent i engrescadora, comença a despertar el barri, amb la col·laboració de la Fundació La Roda; els infants de l’Esplai Chanut, de l’Aula oberta, del Centre obert i del Borinot segueixen el ritme dels timbals. Els joves, amb la cuca amunt i avall i el bateig dels nous capgrossos: els dracs de l’Ateneu!

Els carrers del barri s’emplenen de música i la rua comença a créixer… tum-tum-pa, tum-tum-pa. Quan la música arriba a la plaça Roja tot està a punt, la fila d’inscripcions ja està preparada… comencem a jugar.

Diferents activitats que ens ensenyen com Cuidar el món: un mèmori, la pesca, jocs de taula, un trivial, vaixells que naveguen… respectar el medi ambient, ser acollidors amb els refugiats, petites accions per millorar el barri, salvar els animals. Sense adonar-nos, arriben les 13.30 h i repartim els regalets… Tots els nanos aconsegueixen la seva xapa de cuidadors del món. Ho hem aconseguit!

Un any més la plaça ha estat un espai de convivència, de compartir, de passar-ho bé…

 

21 de maig de 2017

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias