23/09/2018

Objectius de curs… noves il·lusions

La reunió de projectes del 21 de setembre va ser el tret de sortida del nou curs. Més de 30 persones representants dels diferents projectes i grups de l’Ateneu vam compartir els objectius que ens hem plantejat per aquest curs.

Un plànol del barri es va anar omplint amb fotos de racons de Sant Roc amb les propostes de cadascun dels projectes. Potenciar espai de tranquil·litat pels infants i el treball a través de parelles lingüístiques; cohesionar l’equip de monitors i treballar el reciclatge; fer més visibles projectes dins l’Ateneu i ampliar la relació amb el territori; implicar més les famílies i treballar l’experimentació i les emocions… un munt de noves il·lusions per dur a terme al llarg del 2019, aportant el nostre granet de sorra a la millora del barri.

Aquest any, l’equip de Comunicació ha volgut compartir l’estat de les xarxes socials de l’Ateneu i com podem millorar-les amb la col·laboració de tothom: Instagram, Facebook, Twitter. I també una nova plataforma wapsi.org, per poder comprar per internet i alhora col·laborar amb l’Ateneu (en sentireu a parlar!).

Per acabar vam comentar les novetats generals de l’Ateneu per aquest curs i les dates que cal marcar al calendari. El 2019 farà 50 anys que va començar el Centro social i cultural San Roque: 50 anys de treball al barri. Iniciem el curs amb molta força per continuar 50 anys més! 

23 de setembre de 2018

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias