02/10/2017

Preparats, llestos… ja!!!!

Després d’un estiu replet d’activitats pels infants i d’una mica de descans per l’equip d’educadors, el Centre obert infantil torna a obrir “la porta verda” amb les piles carregades i un munt d’expectatives per aquest curs…

Infants que il·lusionats comencen de nou al Centre obert, infants satisfets que ja han acabat la seva etapa amb nosaltres (i ara passen al projecte de Centre obert Joves) noves incorporacions a l’equip, propostes d’activitats, sortides programades, activitats especials… Quines ganes!!!

 

img_2082

Per tal de que tot això sigui possible volem començar el curs donant la benvinguda a tot l’equip d’educadors, voluntaris i estudiants en pràctiques que al llarg d’aquest curs ens acompanyaran en la tasca diària. Ens fa molta il·lusió poder comptar amb tantes mans disposades a col·laborar en les accions socioeducatives amb els infants i les famílies, i és que, aquest nou curs l’encetem amb un equip de 20 persones. Realment, és un plaer i fa goig lluir aquest equip amb tantes ganes i predisposició.

Segur que aquest torna a ser un any INSUPERABLE!

Bona entrada de curs per tots i totes!

img_2073

2 d’octubre de 2017

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias