19/06/2019

Quin regal!

jocsIESBARRESIONES1

El passat mes de febrer, des de la Ludoteca, vam iniciar un projecte de col·laboració amb l’Institut Barres i Ones. Els alumnes de 2n d’ESO havien de portar a terme un treball de recerca en relació als Jocs del Món i van venir a la Ludoteca a realitzar una petita formació sobre el joc. Van poder conèixer tots els nostres jocs, els del pati i els de la Ludoteca, els jocs de bagul i els racons de joc simbòlic. Van tenir l’oportunitat de viure el nostre dia a dia, de copsar com classifiquem els jocs, com elaborem les fitxes tècniques que cadascun d’ells i el valor del joc com a eina educativa i socialitzadora.

La seva tasca estava basada en una part teòrica en la que havien de fer recerca de jocs i joguines pròpies de les seves cultures, però també en una part pràctica en la que s’oferien a crear jocs per a l’Ateneu. 

Avui han vingut a portar-nos La volta al món en 36 jocs i ens ha fet moltíssima il·lusió. Felicitem i agraïm a nois, noies i professors/es per aquesta feina tan valuosa que han fet plegats. 

jocsIESBARRESIONES2 1

19 de juny de 2019

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias