22/04/2017

Repetim cigronada!

Sembla que Centre obert infantil som de tradicions i més quan les esperem i preparem amb tantes ganes i il·lusió.

Per segon any consecutiu els infants van decidir a l’espai assembleari del projecte que aquest any tornaríem a repetir “La nit de cigró”. Aquest any, amb una mica més d’experiència, els infants van consensuar noves propostes per la gran nit i per al dia següent.

Sembla ser que aquesta activitat te una connotació especial per als infants, suposem que el fet de compartir una nit especial amb els companys/es  i “trencar amb les normes” de l’espai diari no te preu. Entenent la seva il·lusió els educadors hem aprofitat per treballar més intensament alguns aspectes de la bona conducta i el saber fer, tot premiant aquells qui diàriament s’esforcen en les seves responsabilitats al COI.

Igual que l’any passat els infants es varen organitzar per comissions, mentre el grup de petits disposava el saló pel sopar, els mitjans s’encarregaven de col·laborar en la preparació del sopar i els grans acomodaven la Ludoteca on passaríem la nit.

La nit va superar les expectatives de molts infants ja que el sopar i els jocs van ser d’allò més inesperats… però la cosa no acabava aquí, ja que els nervis del dia següent no ens van deixar dormir gaire. L’aventura del “Happy park” de Sants ens esperava.

Havent dormit més aviat poc, a les 8h del matí ens sonaven els despertadors, i tocava anar “per feina”: recollir la Ludoteca, vestir-nos i preparar-nos per l’esmorzar, agafar autobús i tren i… cap al Happy Parc!

Eren les 11h i ja fèiem cua, una gran infraestructura de castells inflables, piscines de boles, tobogans, circuits entre reixetes, tirolines, llits elàstics, camins d’obstacles, canonades gegants…Tot i no haver dormit massa, els ulls dels Infants estaven oberts com a plats! Vam gaudir de 2h d’un oci una mica inusual però molt engrescador i satisfactori per als infants i perquè no dir-ho…pels educadors també!

Ha estat una experiència única i molt divertida, el sopar, jugar de nit a l’Ateneu, explicar històries, dormir plegats, despertar-nos a la Ludoteca, i gaudir de 2h d’adrenalina al Happy Park… L’esgotament dels infants durant el viatge de tornada com a símbol d’haver viscut una experiència super emocionant.

Fins l’any vinent!

22 d’abril de 2017

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias