29/05/2017

Sol, Fa, Nits de Festa 2017

Tots els comiats tenen una mica de tristor però aquesta es pot contrarestar amb el bon sabor de boca que ens va deixar el concert  ofert pel Cor Xic de l’Ateneu.

El passat divendres, 26 de maig, una nova nit màgica ens va envoltar de ritmes, veus i música. En aquesta ocasió, l’edició de “Sol, Fa, Nits de Festa”  va comptar amb la participació del Cor Xic i el Cor de l’Ateneu. Tots dos cors van oferir un concert amb un repertori variat i ben treballat.

D’una banda, el Cor Xic, dirigit per la Marta Giralt i la Clàudia Fleta, va mostrar la bona feina realitzada aquests últims mesos;  i ens va interpretar des de diferents cànons fins a cançons més modernes de grups del pop català dels últims anys. Les tretze veus van lligar formant un tot que va connectar amb el públic i va escampar els seus acords per l’església, omplint-la de bells sons. Enhorabona per la labor realitzada i pels resultats aconseguits. Esperem que el comiat no sigui definitiu i; que, d’aquí a un temps, el Cor Xic torni a ressorgir amb nous membres i noves fites.

corgran

D’altra banda, el concert del passat divendres es va completar amb la intervenció del Cor de l’Ateneu, dirigit per la Marta Giralt. En aquesta ocasió, van oferir un repertori variat. Algunes de les cançons ja havien estat interpretades pel cor, però es van barrejar amb altres que presentaven per primera vegada aquella nit.

En conjunt ha estat un concert força entranyable, que ha comptat amb un públic fidel, al que s’ha d’agrair la seva presència i la seva incondicional lleialtat.

Us esperem el proper curs!

29 de maig de 2017

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias