22/12/2019

Som el dia de Nadal

Una altra vegada Nadal i el Cor de l’Ateneu compleix amb la seva programació. El passat diumenge 15 de desembre va compartir concert amb el Cor Scandicus. Un any més, i ja van XVII trobades, l’església de Sant Roc va acollir als cors i a un públic incondicional per donar el tret de sortida a les festes nadalenques.

El concert va començar a les 11 h del matí amb l’actuació del cor Sacandicus, que va oferir un repertori variat on no només hi havia nadales sinó altres cançons, con Boig per a tu i Hallelujah. Aquestes dues últimes amb arranjament del director del cor. El Francesc Ruiz dirigeix el cor des dels seus inicis, amb l’objectiu d’esdevenir en una referència musical i cultural d’àmbit local i comarcal. Amb seu al Masnou, el Cor Scandicus ha participat molt activament, des del 2012, en diferents concerts solidaris i actes organitzats per altres entitats i, a la vegada, ha impulsat nous esdeveniments musicals.

A continuació, va cantar el Cor de l’Ateneu amb un repertori també molt variat. Va començar amb dues cançons sud-africanes i va acabar amb quatre nadales. La primera, Fum, fum, fum, dirigida per la Maria Placencia, que s’estrenava en aquesta funció i que col·labora, durant els assajos dels dimecres, en la preparació i desenvolupament de les cançons. La resta del concert va estar dirigit per la Marta Giralt que, des del 2009, guia al cor per anar aconseguint nous reptes, com tornar a cantar Som el dia de Nadal però ara a quatre veus.

Per acabar, va arribar el moment més màgic del concert, el cant comú. Aquest any la nadala triada ha estat El noi de la mare i tots els cantaires van unificar les seves veus per interpretar aquesta cançó tradicional.

D’altra banda, el dissabte 21 de desembre, el Cor de l’Ateneu ha acudit puntual a la seva cita amb La Sopa de Pedres. Activitat organitzada per El Círcol de Badalona de la mà de Soca-Rel. Des de ja fa uns anys, el cor participa en aquesta activitat solidària, que té lloc a la plaça de la Vila, amb un petit concert que porta el cant coral al carrer. Gràcies al públic que s’ha aturat a escoltar i sentir el Nadal com ho fa el Cor de l’Ateneu.

Bones Festes!

22 de desembre de 2019

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias