09/06/2022

Una MIRADA comunitària de la salut

El projecte Sociosanitari de l’Ateneu ha rebut un impuls els darrers temps pel treball conjunt amb l’equip de Salut comunitària de l’ambulatori de Sant Roc.

Cada dos mesos compartim una estona detectant necessitats del barri. exposant dubtes i inquietuds i plantejant accions conjuntes per millorar, a diferents nivells, la salut dels veïns i veïnes de Sant Roc.

Són petites accions sumades que multipliquen els resultats: noves xerrades per les dones dels projectes Formació de dones Laila i Espai familiar Elna, treball de l’exposició sobre hàbits saludables en l’alimentació, coordinació sobre casos d’infants i joves…

També hem participat en una nova iniciativa: Mirades que és un projecte proposat per l’ambulatori amb l’objectiu de posar sobre la taula com ha incidit la pandèmia en el dia a dia de la gent del barri. A través de fotografies i grups de debat, les dones de Lectores, Trobada i Grup de dones han pogut compartir les seves angoixes, dubtes i pors en relació a la COVID.

La fórmula de l’èxit d’aquest grup de treball és ben senzilla: creativitat, molta energia, ganes de treballar i el compromís per la millora de la vida de la gent del barri.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias