11/06/2014

Una setmana d’intensa activitat

Calien uns dies per pair el que ha estat el SAC. La V Setmana de l’Art i la Creativitat ens ha deixat moments divertits, sorprenents, simpàtics… però sobre tot, moments emotius en descobrir l’energia, la passió, la il·lusió que infants, joves i adults han posat en cadascuna de les peces que componen l’exposició i en cadascun dels actes de la setmana.

Ja la inauguració i les primeres visites guiades van estar marcades per la sorpresa en els autors, descobrint les seves peces al saló, a a sala blava, inclús penjades al pati! És al mateix pati on ha anat creixent l’exposició amb l’Espai en construcció per on han pasat molts grups deixant la seva empremta.

La tarda al carrer fent fan o el taller de intura per a adults van deixar volar la imaginació i la creativitat en la gent que va voler participar.

I dijous i divendres vam gaudir de les “estrenes mundials” en un saló ple a vessar, amb infants, joves i adults, esperant l’actuació dels seus fills, néts, amics… Primer el Cor Xic de l’Ateneu que ens va deixar amb la boca oberta i el ritme al cor, amb les seves cançons senzilles i il·lusionades. Els joves amb Ràdio Chacondeo ens van descobrir una nova eina de comunicació a l’Ateneu que encara té molt a dir… Els joves del taller d’audiovisual ens van emocionar amb la seva visió del futur: un Sant Roc al 2025, premi a la convivència i on tothom té les mateixes possibilitats. Vam tancar aquesta setmana amb l’estrena del Musical dels joves: cantant i interpretant van fer riure i també caure alguna llagrimeta a un públic entregat.

Moltes gràcies a tota la gent que, amb les seves ganes, el seu compromís i la seva empenta han fet possible celebrar, a Sant Roc, la V Setmana de l’At i la Creativitat.

11 de juny de 2014

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias