20/07/2020

Estiu 2020 · Valorem els primers casals…

ESTIU2020 3

Una valoració “amb distàncies” ha estat el final dels Casals: Trinitàries, Joves i Infantil. Hem fet de tot; ens ho hem passat molt bé; els infants han estat participatius i han pogut desconnectar d’uns mesos de tancament…

Hem trobat a faltar les activitats entre grups, anar junts a la piscina o muntar gimcanes al pati, barrejats petits i grans. Però hem fet molta cohesió en els grups. Ens hem convertit en petites famílies de 10 infants i 2 o 3 monitors. Tres setmanes junts compartint-ho tot: esmorzars, sortides, jocs, màgia, música, muntanya…

Hem après a viure en la nova normalitat, a prendre la temperatura cada dia i rentar-nos bé les mans; a guardar distàncies entre grups i portar la mascareta quan cal. Hem descobert i gaudit d’espais propers a casa: parcs, Serralada de Marina, el riu….

Els infants s’emporten del Casal nous amics, aventures i oportunitats de relació i sobretot… desconnexió d’una situació de tancament que ja durava massa.

Els monitors ens emportem la satisfacció de facilitar el #DretalLleure, nous aprenentatges i la certesa que en la diversitat és on s’amaga la riquesa.

Un trosset d’estiu de l’Ateneu queda pel record. I comencem noves aventures!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: