09/07/2022

Estiu 2022 · Aigua, museus i tallers a dojo!

estiu2022 trinitaries3

Segona setmana de Casals; les visites a museus s’han compaginat amb les imprescindibles sortides a la piscina o a l’Illa Fantasia. Però aquesta setmana també ens ha portat tallers de cuina, jocs d’aigua, manualitats i estones de platja. I com a especial, el taller d’estels que ens ha dinamitzat l’associació Mira, mira que, com ja fa anys, han volgut ensenyar-nos a fer i volar estels que han omplert de colors el cel de Sant Roc.

Especial Casal d’estiu Trinitàries

Costa recordar quan es va fer la primera reunió de l’AMPA i el Col·legi Santíssima Trinitat amb l’Ateneu per coordinar el primer casal d’estiu organitzat junts.

Des de llavors, cada any el Casal d’estiu Trinitàries forma part de les Activitats de vacances organitzades per l’Ateneu.

Aquest any, 72 infants i adolescents i un equip de 21 monitors i ajudants comparteixen tres setmanes intenses. Una petita gran família que, any rere any, segueix amb atenció el centre d’interès proposat (i ara tenim una sirena….), descobreix nous racons del nostre entorn (museus, parcs…) i omple de riures i colors l’escola. 

Una resposta a “Estiu 2022 · Aigua, museus i tallers a dojo!”

  1. Victoria Castellón ha dit:

    Muchas gracias por las fotos ,muy lindas y gracias por todo el trabajo y dedicación !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: