08/06/2022

Estiu 2022

2022portada estiu 1

L’estiu arriba i la calor omple les llars del nostre país, mentre els infants i joves deixen les escoles amb les expectatives posades en el seu “temps lliure”, en com viuran aquests dos mesos abans de tornar a començar de nou.

A l’Ateneu vivim una gran transformació dels espais i les activitats per convertir aquest temps lliure en un temps de lleure ple d’oportunitats. L’estiu és un dels millors moments per fixar hàbits i conrear la convivència, perquè tant a l’Ateneu, amb els casals, com a Sant Pau de Segúries, quan marxem de colònies, els infants i joves desenvolupen la seva autonomia, creixen plegats tot jugant i gaudint amb la resta de companys i companyes, i amb els monitors i educadors.

Durant aquestes setmanes, els infants i joves viuran activitats molt diferents com la piscina, excursions de muntanya, activitats a la natura, tallers de manualitats… que els fan sortir de la monotonia, la rutina i els carrers de Sant Roc i els ompliran d’alegria tot donant continuïtat a la tasca que l’entitat realitza al llarg del curs.

Pels equips educatius i en especial pel voluntariat, les activitats de vacances són un temps intens i privilegiat per viure experiències enriquidores al costat dels infants i altres monitors. Molts d’aquests monitors repeteixen any rere any, ja que al mateix temps que fan gaudir als infants i joves, aprenen molt i s’ho passen d’allò més bé.

2022estiu 007

Casals d’estiu infantils

Primer torn: del 27 de juny al 15 de juliol
Segon torn: del 18 de juliol al 5 d’agost

2022estiu 001

Casal d’estiu de joves

del 27 de juny al 15 de julioll 5 d’agost

2022estiu 005

Casal d’estiu Trinitàries

del 27 de juny al 15 de juliol

2022estiu 002

Colònies

Primer torn: del 18 al 24 de juliol
Segon torn: del 25 al 31 de juliol

El nostre agraïment a les empreses, persones col·laboradores i voluntàries que, amb la seva aportació, fan realitat el #DretAlLleure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: