01/03/2018

Hàbits per a un bon creixement

Aprendre bons hàbits alimentaris durant la infància, és garantia d’un bon creixement, i els infants tenen unes necessitats addicionals, ja que s’han de desenvolupar no només en creixement físic, sinó que han d’incrementar les seves habilitats psicomotrius.

Al projecte Suport d’educació infantil 1-2 treballem aquest aspectes rutinàriament perquè acabin formant part de la seva vida quotidiana. Esmorzen productes saludables com fruita, làctics i cereals, i seuen correctament a taula menjant tot sols i fent servir el pitet i la cullera.

Conscients de la importància de treballar els hàbits de salut i higiene des de ben petits, enguany, a partir dels 2 anys, hem incorporat l’hàbit de raspatllar-se les dents després de l’esmorzar. Al principi va costar una mica però ara ja ho fan molt bé amb un raspall adient a la seva edat i aigua.

Aquesta nova activitat permet aprendre tant dels errors com de les petites frustracions i aconseguir que nens i nenes tinguin la suficient confiança en si mateixos perquè comencin a fer les coses tot sols.

1 de març de 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: