25/04/2018

Inici de festes a tota màquina

Fa quatres dies que vam començar les festes de Primavera del barri de Sant Roc i sembla que faci molt més… Ha estat un inici de festes molt intens.

Tot va començar divendres 20 d’abril amb la Nit solidària. 90 participants van gaudir d’una nit agradable i compromesa. Tot va començar amb una explicació de la Doris sobre el funcionament dels projectes amb infants d’Ayme a Pueblo Nuevo, als quals l’Ateneu dona suport econòmic a través del projecte de Cooperació i solidaritat. Sempre ens diuen que, les Biblioteques de Pueblo Nuevo són un petit Ateneu als afores de Lima! Ambla gana feta, va començar el sopar peruano-català, amb unes delicioses “papas a la huancaina” i una botifarra amb pa amb tomàquet. Sense oblidar les postres casolanes fetes per unes quantes voluntàries. La nit va acabar amb una estona de contes, divertits i reflexius, dinamitzats pel Jaume i la Dolors.

L’endemà, ben d’hora, 12 valents van iniciar el camí fins la Vall de Cardó per fer una ruta circular a la vall, passant per diferents ermites i gaudint d’un dia esplèndid i uns paisatges inoblidables.

I diumenge 22 al matí, més exercici amb la master-class de Zumba solidària. Gairebé 100 persones van passar el matí a ritme de zumba, ballant o donant suport a l’activitat. A les 9 arribava la comissió organitzativa de les “Zumbadas” de Sant Roc per tenir-ho tot a punt per l’arribada a les 10 dels participants. Una hora sense descans de ball, el petit refrigeri per a tothom i una hora més d’activitat. Vam tenir com a convidades a les “Zumbadas” d’Artigas, que ens van fer ballar també al seu ritme.

 

Per Sant Jordi, tot el barri al carrer. Matí i tarda, la plaça Sant Elies va ser un bullir d’infants i joves amunt i avall. Parada de llibres, espectacles al carrer, entrega de premis dels Jocs Florals a la Biblioteca i al teatre Blas Infante, jocs i tallers per a tothom… Activitats per apropar els llibres als menuts, als adolescents, als adults… La festa de la Cultura i de la cohesió social omple els carrers de Badalona Sud.


25 d’abril de 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: