26/01/2022

Ja tenim nou grup d’esplai!

El projecte s’ha anat coent a foc lent, des del curs passat! Va acabar l’estiu i amb ell l’inici de curs. Les monitores i monitors de l’esplai ens vam trobar per preparar l’any i entre reunions, activitats i molt bon rotllo, els diferents monitors i monitores vam acabar decidint que havíem de crear, aquest tan esperat quart grup.

Aquest seria el grup de joves de l’Esplai Borinot, per poder garantir la continuïtat dels infants a l’Ateneu i evitar la seva desvinculació amb el projecte. Ens vam posar en contacte amb els equips educatius dels Centres oberts Joves i infantil i també amb la Pilar, la coordinadora de l’Ateneu, i vam arribar a la conclusió que els 11 adolescents de 1r d’ESO de Centre obert infantil serien els que conformarien els joves de l’esplai!

El primer dia vam decidir anar fins a la Creu de Montigalà, el que seria el nostre inici, indret de reflexió, un lloc que poguessin recordar amb molta felicitat. Vam parlar del nou projecte que estaven a punt de crear, que era una cosa nova i que haurien de fer un gran esforç, no obstant això, les vam veure a totes molt motivades i amb molta energia i ganes de tirar-lo endavant.

Tot i això, encara notàvem que ens faltava alguna cosa, no teníem nom ni logo. Per això, dues setmanes després, vam agafar l’autobús per anar fins a Can Zam, allí els infants varen tenir diverses propostes de nom com volcans, rayos… però el guanyador va ser Huracans, la idea va sorgir de la closca d’un caragol que van trobar a l’excursió del primer dia, ja que tenia una forma molt semblant a un huracà, a més a més, quan algú pensa en un huracà, de seguida pensa en moviment, energia i molta força, qualitat que molts adolescents, per no dir la majoria comparteixen. Seguidament, cadascun dels adolescents, van dibuixar una proposta de logo!

Ara que ja ha passat el primer trimestre, podem concloure que el grup d’Huracans som un grup amb molta energia i moltes ganes de fer créixer l’Esplai Borinot.

Les i els monitors estem molt contents de formar part d’aquest projecte i tenim moltes ganes de continuar tirant-lo endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: