28/09/2021

Lorenzo Hernando

Lorenzo

Entendre l’engranatge d’una entitat com l’Ateneu costa. Les persones que ens visiten queden sorpreses de l’endreça, de l’ordre i que tot rutlli. El secret és que hi ha persones que sempre sumen, com el Lorenzo que molt discretament, fan una tasca fonamental perquè tot marxi i estigui a punt, sempre al servei de les persones i compromès amb les bones causes.
El Lorenzo apareix sovint per l’Ateneu, quasi mai ve sol, l’acompanyen el Francisco i el Paco, que junts traginen capses, carpes, mobles, aliments… Entén i fa realitat el compromís amb el medi ambient, auster sense fer soroll, caboriant com optimitzar recursos i fent equip fan possible que tot es recicli i reutilitzi, fan una petita xarxa solidària que arriba a altres entitats, ajudant així a estalviar en economia i contaminació i facilitant la sostenibilitat de l’entitat.

Quan no, el trobareu acompanyat de la seva família que formen també part de la xarxa solidària de l’Ateneu i de Sant Adrià. La seva trajectòria ve de lluny, sempre vinculat i compromès a temes socials i solidaris: Grup de solidaritat És l’hora, Plataforma pel 0,7%, Deute extern, Parròquia…Mai un no, sempre disposat i arremangat per donar un cop de ma, arran de terra o enfilat en qualsevol escala, sense por. Muntanyenc i caminador incansable, un dels fundadors del grup de muntanya de l’Ateneu.L’Ateneu al carrer és també una altra de les seves activitats, fins al punt que quan el veuen pel carrer l’aturen per demanar-li quan es farà un partit o quan s’organitzarà una trobada  per jugar plegats. Només dir que els dimecres al vespre el trobareu a l’assaig del cor i la seva veu es deixa sentir unida a la de molta altra gent que crida contra les injustícies.

Anna Vicente (28 de setembre de 2021)

Una resposta a “Lorenzo Hernando”

  1. Grego ha dit:

    Totalment d’acord. Un gran testimoni de vida compromesa i generosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: