06/03/2018

Massatge infantil a l’Espai Familiar Elna

1 5

Durant aquest trimestre, a l’Espai Familiar Elna, hem tingut la gran sort de comptar amb la Raquel Borrell-Llesuy Memba, educadora en “massatge infantil”.

La Raquel, durant 4 sessions ens ha introduït en el món del massatge i ens ha explicat les nocions bàsiques de com preparar l’ambient, de com preparar al teu nadó, els olis més adients… Tot seguit hem après els moviments bàsics del massatge a les diferents parts del cos. Cada setmana hem treballat una part del cos, tot repetint els moviments que la Raquel ens ensenyava i deixant-nos guiar a través dels sentits i del contacte amb els nostres nadons.

El massatge infantil té les seves arrels a la cultura oriental. A l’Índia és una tècnica tradicional que passa de pares i mares a fills i filles. És un art molt antic, que té com a objectiu principal l’estimulació dels sentits de l’infant, però també afavorir els vincles afectius entre pares i infants mitjançant la comunicació a través del tacte. És una excel·lent manera de comunicar-nos amb el nostre bebè, amb una seqüència de moviments, mirades, somriures i paraules.

En el transcurs de les 4 sessions, hem gaudit d’una estona relaxada, ens hem conscienciat de la importància del sentit del tacte, de les nostres carícies i petons… i també, que hem d’aprofitar qualsevol moment del nostre dia a dia, per tocar, acaronar i petonejar als nostres bebès, per tal de fer-lis arribar tot el nostre amor.

Sens dubte repetirem aquest taller el proper curs!

Totes les mares de l’Espai familiar Elna volem donar les gràcies a la Raquel pel seu temps, la seva dedicació, la seva paciència i dolçor amb nosaltres i els nostres nadons.

6 de març de 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: