15/05/2020

Missatges de confinament #ateneuacasa • Fes el teu hortet

tenir cura

Paciència, esperança, tenacitat i cura… tot el que ens cal per quedar-nos a casa.

La saviesa de la Natura i el seu ritme ens ajudaran a entendre millor tot plegat. Així ens aconsellen des de l’equip de Medi ambient, amb la proposta dels HORTETS CONFINATS.


 

FES EL TEU HORTET CONFINAT

>>Descarrega’t el pòster

[two_third_last class=””]

Aquests dies de primavera plena, i aprofitant que estem a casa, podem experimentar a partir de petites coses, no cal anar gaire lluny per fer plantar i fer créixer petites llavors, tampoc ens calen grans extensions de terra, un petit pot de iogurt, una capseta de plàstic, un test….

Un xic de terra, humitat, sol i la vostra atenció seran suficients per acompanyar el creixement de varietat de plantes.

No cal ser experts en res, cal ser curiosos i fer proves:  que tenim una llimona, taronja… podem agafar la llavor, treure-li la pell dura que l’embolica amb cura i plantar-la, anem mantenint el terra un xic humit i al cap de poquets dies veurem un caparró que surt… Ja tenim la nostra planteta!

Així podem anar fent proves, qualsevol llavor serveix… És vida en ella mateixa.

Talleu una rodanxa de tomàquet amb llavors, la planteu i… una munió de petites plantetes aniran sortint, quan ja tenen un xic de força les separem amb molta cura i les plantem separades. Que… d’aquí, poder arribar a menjar tomàquets, ja dependrà de les dots de pagesos de cadascú!

[/two_third_last]

Comença el teu hortet i comparteix la vida que va creixent amb nosaltres!

Hecho con Padlet
15 de maig de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: