13/01/2021

Montse Massana

MontseMassana

Arribeu-vos un matí a l’Ateneu, poc abans de les 9 i la veureu arribar lleugera i ràpida, amb un bon somriure als ulls i un BON DIA!, que aixeca l’ànim a qualsevol.

La Montse ha estat en molts projectes de l’Ateneu al llarg dels anys i sempre deixa la seva empremta en tots: infants, formació de dones, espai familiar Elna, centre obert, ludoteca…
La Montse és sensibilitat i tendresa i des d’aquestes qualitats tan seves acull a les persones. La seva empatia fa que estableixi uns forts vincles que li permeten acompanyar a les persones amb qui treballa dia a dia amb discreció i com qui no fa res.

La seva cura i detall ho aplica en tot i en tots els projectes. Al taller de costura que inclou dones de molts diferents orígens, ha creat un espai confortable i relaxat, on les dones se senten còmodes i acompanyades, on poden xerrar d’intimitats, sentiments, pors… on dipositen tota la confiança sabent que el cercle és tancat d’on no sortirà res.

Ella és mà estesa, ajuda a empoderar-se, valora i ressalta les capacitats de cada persona, per sobre de tot l’escolta i retorna amb un: Vinga, que tu pots!

Del taller de costura ha sorgit “100% ATENEU”, peces cosides amb cura, amb amor, amb detalls increïbles i que posa un segell de qualitat als detalls sorgits de les mans de les dones. La tria de robes i colors és com el mirall dels valors que la Montse aporta!
 

Anna Vicente i Anna Triano (13 de gener de 2021)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: