27/01/2019

Música, paraules, llengües…

Paraules2

Els dijous és el dia de la música pels més petits de l’Ateneu. I el dijous 17 de Gener, les educadores vam preparar un taller per compartir aquesta estona de música conjuntament amb les mares del Suport d’educació infantil i l’Espai familiar Elna.

Aquesta activitat s’ha creat per treballar diferents objectius:

  • Enfortir el vincle entre mare i fill a través de la música.
  • Conèixer i relacionar-se amb mares de diferents projectes.
  • Potenciar la relació amb les educadores, compartint amb elles una de les activitats que més els hi agrada als seus fills.
  • Apropar-nos a les seves llengües, coneixent vocabulari a través de les cançons.

A les 11.30 ens van ajuntar tots i totes al saló, fent una rotllana ben gran. Al centre ens esperava el “sac màgic de la música” (un sac ple de capsetes petites que amaguen al seu interior un símbol de cada cançó).

Voluntàriament i per torns  els nens/es van anar agafant una capseta  la van obrir i van mostrar el símbol de l’interior a tothom, tot seguit vam  cantar la cançó corresponent acompanyats amb la música que tocava la Pilar amb la seva guitarra i fent els gestos tant com la cantem normalment a la sala. Seguidament vam dir el nom del símbol en els diferents idiomes dels infants (urdú, àrab, romanès, català) i algunes mares el van escriure a una pissarra i es van ensenyar com es pronuncia. Finalment per acabar la sessió algunes mares es van animar a cantar una cançó infantil en el seu idioma.

Va ser una estona molt enriquidora i motivadora per tots els participants, vam gaudir molt tant els nens/es com les seves mares i nosaltres les educadores. Va agradar tant a tothom que segurament repetirem!

Que es

27 de gener de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: