14/09/2015

Notes solidàries per Badalona

Aquest matí, l’alcaldessa de Badalona, M. Dolors Sabater, ha presentat el concert “Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona”, juntament amb Salvador Pons, conseller-general manager de Menarini España, Erwyn Seerutton, Núria Martí, Salvador Busquets i Juan Jesús Guerrero. Una iniciativa per a recaptar fons per a projectes de la Fundació Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol, Càritas Diocesana i la Fundació Ateneu Sant Roc.

Els Laboratoris Menarini, ubicats en el barri de Sant Roc, aposten per la responsabilitat i el voluntariat social corporatiu i implicar-se en el teixit social per afavorir la millora de la vida de les persones del nostre entorn.

El concert, que tindrà lloc el proper 15 d’octubre a l’Auditori de Barcelona, estarà dirigit pel músic i compositor Erwyn Seerutton, que ha parlat de l’espectacle musical que integrarà dos estils tan lligats en els seus orígens com són el gospel i el jazz i que l’interpretaran els 80 membres del Cor de Gospel Sant Cugat.

La Dra. Núria Martí responsable d’Innovació de l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol ha declarat que els fons recaptats es dedicaran a la contractació de joves investigadors per a recolzar els seus grups i línies d’investigació. El director de Càritas Diocesana de Barcelona Salvador Busquets, ha explicat que es potenciaran diferents serveis a la ciutat. Juan Jesús Guerrero, president de l’Ateneu, ha destacat la trajectòria de suport dels Laboratoris Menarini a la nostra entitat i que els fons recaptats es destinaran a projectes d’acollida i formació adreçats a mares joves i dones immigrants.

Una presentació que dóna tret de sortida a l’esperança de generar noves estructures de funcionament per tal de reduir el risc d’exclusió social i les desigualtats.

 

>VENDA D’ENTRADES i més informació a http://www.notesperbadalona.org/ca/ 
(També pots reservar entrades a la secretaria de la Fundació Ateneu Sant Roc)

14 de setembre de 2015

Una resposta a “Notes solidàries per Badalona”

  1. […] la participació de tots en aquest meravellós concert de Notes solidàries per Badalona i ens fa molt feliços sentir-vos caminant al nostre […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: