13/01/2015

POSAR FIL A L’AGULLA: dels sentiments al compromís

fil agulla

Ahir a la tarda ens vam aplegar al voltant de 75 persones entorn de l’arpillera Posar fil a l’agulla: una arpillera des del compromís. L’acte va començar amb una petita introducció de la Pilar López, després la Manoli García ens va parlar del procés d’elaboració i les seves dificultats. A la presentació, també van participar Loli López, Anita Ramonet i Paqui Báez explicant les seves experiències i un recorregut pels racons més representatius de l’Ateneu inclosos en l’obra tèxtil: l’Ateneu al carrer, la fira d’artesania, les paelles, les dutxes, els berenars, la ludoteca… Tot un treball de 2 anys carregat de sentiments. A través de les imatges de la presentació també vam sentir la vivència de la resta d’arpilleristes: Justa Martín, Balbina Luengo, Magdalena García, Teo Nora, Antonia Amador i Paqui Carmona.

presetacio

Cada detall reflecteix un projecte, una activitat, un participant, un voluntari. Podem veure més de 200 personatges fets amb molta cura i amb els que ens podem trobar representats.

Destacar el sentiment de grup, de pertinença; la importància del paper de cadascuna de les dones participants en el resultat final; les converses, els sentiments viscuts, el compartit en aquests dos anys de treball; la col·laboració que ha donat com a resultat l’arpillera i que no es més que un reflex del que dia a dia vivim tots a l’Ateneu.

POSAR-FIL-A-L'AGULLA

Us convidem a passar una bona estona contemplant aquesta arpillera. Us enganxareu en els detalls, descobrireu personatges coneguts, fins i tot a vosaltres mateixos en alguna de les activitats representades. El compromís que es percep és el nostre propi compromís. Cada puntada és com el nostre granet de sorra aportat a la millora de l’entorn.

13 de gener de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: