31/05/2016

Puntada a puntada… Sant Roc

retalls0

I es va acabar el taller Retalls d’història a Sant Roc. Ahir vam presentar 12 arpilleres cosides per 11 dones que hem compartit hores de conversa i agulla a l’Ateneu.

Sí, ho hem aconseguit, algunes amb molt d’esforç i molta convicció hem cosit la nostra arpillera que quedarà per sempre unida a 11 més. El temps ha volat al llarg d’aquests mesos, se’ns ha escorregut entre els dits, paraula a paraula, puntada a puntada.

Gràcies a l’Antonia, la meva tutora i la resta de dones, jo també anava a explicar el que per a mi és un repte aconseguit i unes vivències assaborides minut a minut. Francament, en la seva presentació en societat, les arpilleres han lluït com mai, els seus colors semblaven més intensos i les seves històries més commovedores. Hi havia públic entusiasta esperant “aquests trossets d’història” del barri que celebra el seu 50 aniversari. Les “artistes”, visiblement emocionades, explicaven la seva arpillera: les riuades del 62, pescadors arreglant xarxes de pesca, barracons suïssos i espanyols, carrers sense asfaltar, nens jugant al carrer, balcons a 25 metres d’altura, places amb glorietes amb barret , manifestacions i lluita pels drets humans, gallines, gossos i molt més.

Quina il·lusió i que boniques que estaven totes les arpilleres juntes per sempre!!!!

Mònica Moro

31 de maig de 2016

 


 

Podeu veure l’arpillera completa a l’entrada de l’Ateneu fins el 30 de juny, amb totes les seves històries per llegir i contemplar.

12 relats fets de petites puntades que reflecteixen la realitat d’un barri viu, que bull darrera d’històries diferents, d’experiències diverses vingudes d’arreu però cosides d’esperances per a un món millor.

Us deixem una galeria de fotografies de l’acte amb l’Anna, Manoli, Anita, Balbina, Loli, Paqui, Antonia,Isabel, Pilar, Roser, Mònica, Encarna i tots els assistents. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: